MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

King Szczecin narzucił swój styl Treflowi Sopot

King Szczecin narzucił swój styl Treflowi Sopot

Kilkuset rolkarzy przejechało ulicami Radomia. Było widowiskowo [ZDJĘCIA]

Kilkuset rolkarzy przejechało ulicami Radomia. Było widowiskowo [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec

Terminarz i obsada meczów 3. ligi, 4 i 5 ligi kujawsko-pomorskiej [1-2.06.2024]

Terminarz i obsada meczów 3. ligi, 4 i 5 ligi kujawsko-pomorskiej [1-2.06.2024]

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami