MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

27. Festiwal Filmu Muzyki i Malarstwa "Lato z Muzami" w Nowogardzie

NOWE
27. Festiwal Filmu Muzyki i Malarstwa "Lato z Muzami" w Nowogardzie

Jan Gessek przejmuje stery w SPZOZ w Mogilnie. Do 30 września konkurs na dyrektora

NOWE
Jan Gessek przejmuje stery w SPZOZ w Mogilnie. Do 30 września konkurs na dyrektora

Polecamy

Toruń. Zmarła Joanna Murawska, założycielka Muzeum Dom PRL-u. Co dalej z placówką?

Toruń. Zmarła Joanna Murawska, założycielka Muzeum Dom PRL-u. Co dalej z placówką?

Zmarł Ryszard Józef Kozłowski, wybitny polski historyk, profesor UMK

Zmarł Ryszard Józef Kozłowski, wybitny polski historyk, profesor UMK

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać