MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od umycia jagód w zimnej wodzie. Najlepiej nalej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 1

Zacznij od umycia jagód w zimnej wodzie. Najlepiej nalej wodę do miski, wrzuć jagody i delikatnie poruszaj je rękami. Później wylej wodę i przełóż jagody na sitko.

Zobacz również

Festiwal Pasibrzucha we Wrocławiu - koncerty gwiazd i mnóstwo jedzenia |DUŻO ZDJĘĆ

NOWE
Festiwal Pasibrzucha we Wrocławiu - koncerty gwiazd i mnóstwo jedzenia |DUŻO ZDJĘĆ

Muzyczna magia w Pałacyku Zielińskiego. Sporo ludzi i świetna zabawa [FOTO]

Muzyczna magia w Pałacyku Zielińskiego. Sporo ludzi i świetna zabawa [FOTO]

Polecamy

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Noszą męską bieliznę? Gessler, Krzan i Lewandowska sięgnęły po nowy trend

Noszą męską bieliznę? Gessler, Krzan i Lewandowska sięgnęły po nowy trend

Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora

HIT DNIA
Idealne kotlety dla niejadków. Bez trudu ukryjesz w nich kalafiora