Toruń: Świąteczny catering na Wielkanoc. Skąd zamawiać jedzenie? Jakie są ceny?
Do 28 marca zamówienia przyjmuje restauracja Hotelu „Spichrz” przy ul. Mostowej w Toruniu. Menu wielkanocne jest bardzo obszerne. Wśród przekąsek są pasztet z kaczki (12 zł/100 g), zapiekane jajka z pieczarkami (9 zł/120 g), szynka wędzona z liściem laurowym (1 kg/60 zł), salami dojrzewające z jelenia (1 sztuka/35 zł), mus z wątróbki z konfiturą wiśniową w słoiczku (16 zł/ 150 g). Wśród dań głównych na uwagę zasługuje gotowany ozór wołowy (38 zł/180 g), pieczeń z jelenia w sosie z warzyw korzennych z kopytkami (59 zł/200g) oraz zraz wołowy z kaszą pęczak i buraczkami (38 zł/180 g). Ciekawie też zapowiada się zupa borowikowa na soku z kiszonej kapusty (32 zł/0,9 l). Czytaj dalej. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNEZOBACZ TAKŻE: Co włożyć do koszyka wielkanocnego? To musi znaleźć się w święconce!Pogoda na marzec. Kiedy będzie wiosna? Zimna nie daje się przepędzić