MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Półki środkowe rezerwujemy dla produktów, które wymagają...
fot. pixabay

Tak musisz przechowywać żywność w lodówce, żeby się nie zepsuła. Oto 5 sprawdzonych trików [lista]

Półki środkowe rezerwujemy dla produktów, które wymagają szczególnie prawidłowego przechowywania. Są to takie, w których najszybciej rozwinąć się mogą drobnoustroje, a te odpowiedzialne są za zatrucia pokarmowe.
W środkowej części lodówki mamy między 4 a 7 stopni (zwykle temperatura oscyluje w granicach 5 st. C). Tutaj warto układać ser, twaróg, mięso, wędliny, ryby.

Zobacz również

Niedzielne tłumy na Budzeniu Sienkiewki w Kielcach. Działo się! (ZDJĘCIA)

Niedzielne tłumy na Budzeniu Sienkiewki w Kielcach. Działo się! (ZDJĘCIA)

Odra wygrała ze Zniczem i zagra w barażach o awans do PKO Ekstraklasy!

Odra wygrała ze Zniczem i zagra w barażach o awans do PKO Ekstraklasy!

Polecamy

„Mamma, mutti, maminka” koncert z okazji Dnia Matki w CKK Jordanki w Toruniu

„Mamma, mutti, maminka” koncert z okazji Dnia Matki w CKK Jordanki w Toruniu

Najlepsze hotele w Side według turystów. Ta lista może ci się przydać

Najlepsze hotele w Side według turystów. Ta lista może ci się przydać

Męczą cię koszmary i halucynacje? To może być objaw poważnej choroby

TYLKO U NAS
Męczą cię koszmary i halucynacje? To może być objaw poważnej choroby