MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Wyłudzili ponad 250 tys. zł. Wpadła para oszukująca "na policjanta" i "na wnuczka"

NOWE
Wyłudzili ponad 250 tys. zł. Wpadła para oszukująca "na policjanta" i "na wnuczka"

Mieszkańcy Rypina uwalniają książki. Bookcrossingowa akcja przy Zespole Szkół nr 2

NOWE
Mieszkańcy Rypina uwalniają książki. Bookcrossingowa akcja przy Zespole Szkół nr 2

Polecamy

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?

Ulubiony przysmak nie tylko dzieci jest coraz droższy. Dlaczego?

Koniec prac nad Cyberpunkiem 2077! CD Projekt kończy z grą

NOWE FAKTY
Koniec prac nad Cyberpunkiem 2077! CD Projekt kończy z grą

Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre

TYLKO U NAS
Koziorożcu, Rybo i Skorpionie! Najbliższe dni nie będą dla ciebie dobre