Zobacz wideo: Sprawdzamy, co w Polsce drożeje najszybciej:
Restauracja Magdy Gessler. Ile kosztują dania?
Magda Gessler to jedna z najbardziej znanych restauratorek w Polsce. Ikona kuchni polskiej jest prowadzącą program "Kuchenne rewolucje", który ma miliony widzów. w telewizyjnym show Gessler pomaga upadającym restauracjom odzyskać klientów. Jak słynna restauratorka prowadzi własny biznes? Sprawdziliśmy cennik dań u Magdy Gessler. Ile zapłacimy za popularnego w Polsce kotleta schabowego w restauracji "U Fukiera"?
Sprawdziliśmy ile trzeba zapłacić za obiad w restauracji Magdy Gessler "U Fukiera". Wiele osób może złapać się za głowę widząc w menu ceny poszczególnych dań.
Fani szparagów z prażoną na maśle bułką tartą zapłacą za nie 49 złotych. Jeśli macie chęć na golonkę duszoną w piwie podaną z kapustą i ziemniakami w koprze przyszykujcie się na rachunek, na którym zobaczycie koszt tego dania w wysokości 55 złotych.
A ile zapłacimy za uwielbiany przez Polaków kotlet schabowy z kapustą? Cena może zwalić z nóg! Danie kosztuje 64 złote.
Jeśli macie ochotę spróbować zupę u Magdy Gessler to musicie być gotowi na to, że ceny rozpoczynają się od 29 złotych za porcję.
Także ceny ryb mogą zszokować niejedną osobę. Za sandacza z pieca podanego ze szparagami w gnieździe ze szpinaku przyjdzie zapłacić 79 złotych.
Cena najtańszego deseru wynosi 31 złotych. Tyle właśnie kosztuje u Magdy Gessler porcja sernika.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?