MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Polska Izba Miodu: musimy przygotować się na mniejsze zbiory krajowego miodu!

Polska Izba Miodu: musimy przygotować się na mniejsze zbiory krajowego miodu!

Pleszew zaprezentował się wśród wielkich aglomeracji i setek gości

NOWE
Pleszew zaprezentował się wśród wielkich aglomeracji i setek gości

Polecamy

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Najprostsze ciasto drożdżowe z truskawkami. Dodaj jeden składnik i będzie wilgotne

Samochód używany. Co z cenami aut z drugiej ręki? Mamy nowe dane

Samochód używany. Co z cenami aut z drugiej ręki? Mamy nowe dane

Jaka pogoda na Boże Ciało? Sprawdź, czy długi weekend będzie słoneczny

Jaka pogoda na Boże Ciało? Sprawdź, czy długi weekend będzie słoneczny